Kako kupiti

UPUTSTVO ZA NARUČIVANJE KNJIGA

POŠTARINA
Cena poštarine je 174 dinara po pošiljci, bez obzira na broj knjiga i težinu. 
Za druge države iz bivše SFRJ poštarina je 10 evra, ali plaćanje pouzećem nije moguće.

 

ISPORUKA I PLAĆANJE  
Knjige šaljemo redovnom poštom. Plaćate poštaru prilikom preuzimanja (gotovinski); u slučaju da poštar ne zatekne nikog na adresi isporuke, ostaviće Vam izveštaj o prispeću pošiljke sa kojim možete podići knjige na šalteru naznačene pošte u roku od pet radnih dana. U ovom slučaju možete platiti i karticom. Imajte u vidu da na šalteru pošte pošiljku možete preuzeti samo Vi lično ili osoba sa istim prezimenom i istom adresom u ličnoj karti.

NARUČIVANJE PUTEM INTERNET PRODAVNICE 

Biranje proizvoda 

Kada pronađete željeni proizvod kliknite na Dodajte u korpu. Bićete preusmereni na stranicu Korpa za kupovinu, gde ćete moći da vidite sve proizvode koji se nalaze u korpi, promenite količinu proizvoda, uklonite jedan ili više proizvoda iz svoje korpe za kupovinu. Ukoliko želite da se vratite nazad i kupite još neki proizvod, kliknite na Nastavite kupovinu
 

Informacije o isporuci 
Kliknite na dugme Potvrdite da završite naručivanje. Ukoliko ste novi korisnik potrebno je da kreirate nalog popunjavanjem sledećeg formulara. Prijava će trajati 1-2 minuta, i nakon toga ćete biti u mogućnosti da izvršite naručivanje. Ukoliko se adresa za isporuku ne poklapa sa adresom za naplatu, molimo izaberite Unesite novu adresu za isporuku opciju i unesite ostale neophodne informacije. 
 

Zaključite naručivanje 
Da biste izvršili naručivanje, molimo izaberite željeni način plaćanja i koristite polje Komentari da unesete dodatne informacije. Ukoliko se slažete sa Uslovima korišćenja, kliknite na Naruči kako biste prešli na sledeći korak. 

U zavisnosti od detalja porudžbine i dostupnih mogućnosti možda će biti potrebno da izaberete način isporuke koji uključuje određene troškove. Proverite sve troškove isporuke pre zaključivanja porudžbine.

 

NARUČIVANJE TELEFONOM 
Možete da nas nazovete na (021)422 777 radnim danom od 8 do 16 časova.

NARUČIVANJE e-mailom
Još bolje je da nas kontaktirate na naš e-mail info@globalbook.rs.